Social

A început realizarea unui parc de 12 hectare la Târgu Jiu

O firmă gorjeană a demarat lucrările pentru parcul care va fi realizat în zona Narciselor, pe terenul preluat de Primăria Târgu Jiu de la fosta unitate militară.

Primarul Marcel Romanescu a spus că de lucrare se va ocupa o firmă din Gorj. “RÂNCASKI SRL se numește societatea care a câștigat licitația și care a început măsurătorile în zonă. Aceasta este reprezentată de domnul Mitroi Cătălin și deține o experiență vastă în domeniu, având dezvoltate mai multe proiecte similare”, a transmis primarul Romanescu.

Primarul din Târgu Jiu a spus că investiția este de trei milioane de euro, parcul fiind amenajat pe 12 hectare. “Spațiile verzi vor fi vaste, cu 10 hectare de gazon, 2500 de arbori din specii de valoare, totul dotat cu sistem de irigații care să acopere întreaga suprafață. Vor fi 10.000 metri pătrați de alei, un loc de joacă mare, de 650 de metri pătrați, amfiteatru în aer liber de 1300 de metri pătrați, un punct de informare și de închiriat biciclete, iar iluminatul va fi asigurat de un sistem modern cu 200 de stâlpi”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 4,770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: