Politică

A început războiul taberelor din PNL: Cîțu, ținta principală a criticilor

Luni dimineață a avut loc ședința Biroului Executiv al Partidului Național Liberal. Premierul Florin Cîțu a fost ținta criticilor membrilor din teritoriu.

Surse din interiorul PNL au transmis faptul că nai mulți lideri PNL din teritoriu sunt nemulțumiți de modul în care vor fi alocate fondurile prin Programul Național de Reziliență și Redresare.

Subiectul a fost lansat în discuție de către președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan. Acesta este nemulțumit de faptul că nu a primit deloc bani pentru investiții, ci doar pentru asistență socială. Liberalul i-a atras atenția premierului, amintindu-i că, fără sprijinul liderilor din teritoriu, acesta nu ar fi deținut funcția de prim-ministru, iar partidul ar fi avut un scor mult mai mic.

După ce Ionel Bogdan a aprins flacăra războiului, mai multe nume importante au început să îsi exprime nemulțumirile. Printre aceștia se numără și europarlamentarul Rareș Bogdan, care le-a reproșat lui Orban, Cîțu și Virgil Popescu că ajutorul dat sectorului HoReCa este unul “de formă”.

Lucian Bode, șeful MAI, a răbufnit în urma haosului de la Timișoara și a atras atenția liderilor că acest scandal va afecta întregul partid. Bode a atras atenția și asupra situației de la ATI, care este critică.

Vizualizări: 1,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: