Eveniment

A împușcat mortal un om de afaceri

Un om de afaceri din județul Arad a murit sâmbătă seară, după o partidă de vânătoare în care a fost împușcat accidental.

Victima este Oliver Mărășescu, un om de afaceri în vârstă de 41 de ani. Bărbatul a fost împușcat mortal pe fondul de vânătoare din extravilanul localității Sintea Mare de către partenerul și prietenul său, cunoscut ca proprietarul unei săli de evenimente din Șicula.

„În seara zilei de 19 februarie, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați prin 112 despre faptul că, în cadrul unei partide de vânătoare autorizate, un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a fost împușcat accidental, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Șicula, care lua parte la aceeași vânătoare. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor suferite, a decedat”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Mărășescu a fost împușcat accidental în artera femurală, în timp ce se afla în autoturismul de teren. La partida de vânătoare au participat 3 bărbați.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru ucidere din culpă și uz de armă, fără drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș.

Vizualizări: 4,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: