Social

Rovinari: Terenuri concesionate pentru atragerea investitorilor în zonă 

Administrația locală din orașul Rovinari vrea să concesioneze, prin licitație publică, două suprafețe de teren. Scopul demersului este acela de a atrage noi activități economice în localitate. Astfel, vor fi aduse fonduri suplimentare la bugetul local și se vor crea noi locuri de muncă. 

Unul dintre terenurile ce vor fi concesionate de primăria Rovinari are o suprafață de 9280mp și este situat pe strada Autoliv. Redevența minimă a concesiunii este de 12.800 lei/an. 

Celălalt teren are o suprafață de 2500 mp și este situat în aceeași zonă. Nivelul minim al redevenței în acest caz este de 3.560 lei/an. Ambele suprafețe sunt situate intravilan și țin de din domeniul public al orașului. 

Imobilele în cauză sunt concesionate pe o perioadă de 49 de ani. ”Scopul concesiunii este: - atragerea investitorilor în zonă; - atragerea de venituri la bugetul local. Terenul se concesionează în vederea desfășurării unor activități economice, prin licitație publică”, scrie în hotărârea Consiliului Local Rovinari de la finele lunii octombrie. 

 

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: