Eveniment

A furat din șantierul noului supermarket din Motru

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizaţi miercuri, prin plângere, de administratorul unei societăți comerciale având ca obiect de activitate construirea unui supermarket, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cantitate de motorină depozitată într-un bazin din incinta șantierului.

“La faţa locului s-au deplasat polițiștii, care au care a constatat că o persoană cu identitate necunoscută ar fi sustras 40 litri de motorină dintr-un bazin. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, Transmite IPJ Gorj.

În urma investigaţilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Acesta, profitând de calitatea sa de deservent pe un excavator ce aparține societății comerciale, în dimineața zilei de 12 mai ar fi sustras cantitatea de 40 litri de motorină din bazinul amplasat în incinta șantierului, pe care a transferat-o în două recipiente de 20 litri, în vehiculul personal care era parcat în incinta șantierului. 

Motorina sustrasă a fost recuperată integral și predată unității prejudiciate, a mai precizat poliția.

Vizualizări: 1,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: