Politică

A fost spart sediul partidului Dianei Șoșoacă

Sediul Partidului Neamul Românesc, din care face parte senatoarea Diana Șoșoacă, a fost spart în cursul nopții trecute. Ninel Peia, președintele PNR, a afirmat că nu au fost furate echipamente tehnice, însă a fost sustras un stick ce conținea informații despre mai multe partide, inclusiv propriul partid.

La fața locului au fost solicitați polițiștii, prin apel la 112. În momentul de față se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ninel Peia a declarat că cel care a pus mâna pe acel stick ar putea da pe piață informații despre partidele care nu vor binele României.

Reamintim faptul că Diana Șoșoacă a candidat pentru un post de Senator pe listele AUR, în urma unui protocol semnat între partidul lui George Simion și Partidul Neamul Românesc, unde aceasta avea adeziune, reușind să obțină un loc în parlament. Diana Iovanovici-Șoșoacă a făcut parte din grupul senatorial AUR, fiind exclusă în urmă cu câteva săptămâni. 

Vizualizări: 1,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: