Politică

Acuzată de lipsă de comunicare, șefa ISJ a fost înlocuită cu purtătoarea de cuvânt

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj a fost schimbată din funcție pentru lipsă de comunicare. O spune noua șefă, Dana Constantinescu. Interesant este că Dana Constantinescu a fost purtător de cuvânt în mandatul Mariei Cochină, deci s-a ocupat fix de comunicare...

Maria Cochină nu a fost schimbată pentru că ar avea reclamații la Ministerul Educației, după ce a aprobat zeci de transferuri la licee bune ale unor copii cu note mici la Evaluarea națională. Nu a fost schimbată nici pentru că mii de elevi nu au avut acces la educație în pandemie, neavând tablete și nici voie să meargă la școală.

A fost schimbată pentru lipsă de comunicare. „A fost o acuzație generală de lipsă de comunicare. Pot fi uneori și păreri subiective”, a spus Dana Constantinescu despre fosta sa șefă.  Maria Cochină nu a înțeles de ce a fost schimbată, după cât de mult a muncit... la partid. ”A fost o mare dezamăgire pentru mine. Nu am avut niciun fel de explicație, nu mi s-a spus nimic. Probabil aceasta este răsplata pentru mai mult de 10 ani de activitate în cadrul partidului”, a reacționat Maria Cochină.

Acum câteva luni, prefectul Pistol o acuza public pe Maria Cochină de lipsă de comunicare, dar atunci Dan Vîlceanu - președintele PNL Gorj, îi atrăgea atenția că îl paște schimbarea dacă are opinii politice. La fel, primarul Romanescu a criticat-o de mai multe ori în spațiul public.

Una peste alta, este bine că s-a făcut schimbarea, dar era corect să ni se comunice motivele reale. 

Vizualizări: 1,569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: