Social

A doua zi de proteste anti-restricții la Târgu Jiu. Au apărut oportuniștii!

Un nou protest anti-restricții a început marți seara la Târgu Jiu, după ce peste o mie de oameni au participat la protestul de luni. Din păcate, un grup de scandalagii a reușit să îndepărteze tinerii care au protestat în ziua precedentă.

Lucian Budulan (foto), un tânăr antreprenor care are o firmă de organizări evenimente, a explicat de ce au ieșit gorjenii în stradă. “Lumea a ieșit în stradă din frustrări, din încărcarea fizică și psihică pe care o avem după ce, timp de un an, 90% din restricțiile impuse de guvernanți au fost respectate, dar vedem că situația este din ce în ce mai rea”, a spus Budulan.

Acesta spune că gălăgia nu ajută cu nimic, dacă din piață nu vin și propuneri concrete, care să fie înaintate guvernanților. “Doar gălăgia nu ajută cu nimic antreprenorii care vor să își redeschidă afacerile, nu îi ajută pe oamenii care vor să își recapete locul de muncă”, a spus Budulan, făcând referire la un grup de fani AUR care au intrat în polemică cu forțele de ordine.

La această oră sunt două grupuri de protestatari, fiind probabil o strategie a unora de a împinge în față niște scandalagii, pentru a-i compromite pe cei care protestează din crez.

Vizualizări: 3,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: