Eveniment

A distrus o mașină, după ce a pierdut banii la păcănele

Jocurile de noroc le iau mințile unor tineri. Este cazul unui bărbat de 21 de ani, din comuna gorjeană Bâlteni, care în noaptea 4 spre 5 iunie a distrus o sală de jocuri de noroc din localitate cu o sabie, dar și mașina patronului.

În plus, a fost agresiv cu alți tineri care încercat să îl liniștească. „Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost solicitaţi prin apelul unic 112 să intervină la un conflict spontan, intervenit între mai multe persoane ce se aflau într-un local public din comuna Bâlteni.  Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 21 de ani din comuna Bâlteni, ar fi agresat fizic trei tineri, de 22, 23 şi 26 de ani, toţi din aceeaşi localitate şi, totodată, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător ar fi provocat mai multe pagube materiale”, a comunicat IPJ Gorj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe, distrugere, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  

Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Vizualizări: 3,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: