Ultima oră

A dat foc primăriei, de supărare

Un bărbat a incendiat vineri dimineață biroul de asistență socială al primăriei din comuna vasluiană Gherghești. Flăcările au cuprins sediul instituției. 

Totul a pornit de la suma de bani pe care bărbatul a primit-o pentru ajutorul de căldură. Furios că a fost prea mică, bărbatul s-a întors cu o sticlă de benzină, pe care a aruncat-o peste tot. Pentru angajată au fost momente cumplite, aceasta a fost fugărită prin tot sediul, însă, din fericire, nu a fost prinsă.

 
Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD.

Între timp, lupta cu flăcările a fost dusă de voluntarii de la Serviciul Voluntari pentru Situații de Urgență Gherghești.

 

Incendiul a fost localizat de aceștia, iar la fața locului a mai ajuns doar o autospecială de stingere cu apă și spumă, restul echipajelor fiind întoarse din drum. Nu au fost înregistrate persoane rănite.

Au ars o ușă din material plastic și un toc de ușă și a fost degradată tencuiala pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Bărbatul care a pus focul a fost identificat și este dat în căutare. Mai multe filtre de poliţie îl caută acum prin comună. Oamenii legii au deschis o anchetă. 

 

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: