Eveniment

A cui este mâna găsită în apropierea râului

Mâna de om găsită în noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza comunei Dragoslavele, județul Argeș, în apropierea râului Dâmbovița, îi aparține unui bărbat de 53 de ani din București, au stabilit polițiștii după analizarea amprentelor.

„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a implementării acestora în baza de date, polițiștii au reușit identificarea persoanei careia îi aparține, respectiv un barbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București”, a transmis sâmbătă după-amiaza IPJ Argeș.


De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale. Cercetarile în acest caz continuă pentru identificarea restului cadavrului, iar polițiștii au extins verificările și în localitățile unde persoana a avut domiciliul anterior.

 
 

Polițiștii din Argeș au anunțat că în noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de mușcături de animale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.
 

Vizualizări: 1,807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: