Social

3,5 milioane de euro pentru canalizarea din Bălești

Partea de nord a comunei gorjene Bălești va deveni șantier în următoarea perioadă. 3,5 milioane de euro vor fi investiți pentru extinderea canalizării, anunță primarul Mădălin Ungureanu.

“Satele Tălpășești, Găvănești, Stolojani, Cornești, plus vatra nouă a satului Cornești vor beneficia de canalizare”, a spus primarul. Acesta a amintit faptul că, atunci când a devenit primar, a preluat comuna fără canalizare, dar acum deja sunt sate în care aceasta a fost făcută. “La mijlocul anului viitor o să terminăm și extinderea”, a spus Mădălin Ungureanu.

Au fost și câteva investiții din bani europeni finalizate în acest an. “Din punct de vedere al investițiilor, anul 2021 nu a fost un an rău. Am închis o serie de investiții pe fonduri europene, cum ar fi acel centru social pentru acordarea de îngrijiri la domiciliu. Urmează să închidem și o altă investiție pe fonduri europene, căminul cultural din satul Rasova. În două săptămâni vom avea recepția la acest obiectiv”, a spus Mădălin Ungureanu.

O altă veste bună este aceea că a fost semnat contractul pentru extinderea rețelei de gaze în vatra nouă a satului Cornești și la Ceauru.

Vizualizări: 1,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: