Social

Zone din Târgu-Jiu, dezinfectate 

Pieţele agroalimentare şi parcările aferente au fost dezinfectate în dimineaţa zilei de 4 martie, la fel şi străzile şi trotuarele din municipiu. 

"Am început din această dimineaţă cu dezinfecţia în pieţele agroalimentare, în parcările de la pieţe, am intrat cu două maşini pentru dezinfecţia străzilor şi trotuarelor din municipiul Târgu-Jiu, lucru pe care îl vom continua şi zilele următoare", a declarat primarul Marcel Romanescu. 

În contextul intrării în scenariul roşu, urmare a creșterii ratei de infectare cu noul coronavirus, pe raza municipiului Târgu-Jiu vor fi mai multe acţiuni de dezinfecţie şi la unitățile şcolare. 

"Am avut o discuţie cu domnul director de la Direcţia de Patrimoniu, pentru ca unitățile de învățământ să facă o dezinfecţie la nivelul fiecăreia, pentru clasele care funcţionează. După cum bine ştiţi, cel puţin până la viitoarea ordine, funcţionăm doar cu clasele 0 - IV, grădiniţele şi creşele", a spus Marcel Romanescu.

Municipiul Târgu-Jiu a intrat la miezul nopții de 3/4 martie în scenariul roşu. Pentru o perioadă de 14 zile, elevii din clasele terminale desfășoară cursurile în online, iar restaurantele, cafenele şi sălile de spectacol sunt închise.

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: