Actualitate

Zeci de posturi scoase la concurs la Rovinari

Curățenia va fi principala provocare pentru autoritățile publice din Rovinari în următoarea perioadă. Zeci de posturi au fost scoase la concurs, pentru ca Rovinari să devină cea mai curată localitate din județ.

Serviciul de Iluminat Public al Orașului Rovinari a scos la concurs 25 de posturi de muncitor necalificat în cadrul Compartimentului Măturat, Spălat și Întreținerea Căilor Publice. Sunt necesare studii gimnaziale, iar vechimea în muncă nu este un criteriu.

De asemenea, au mai fost scoase la concurs două posturi de șofer pentru Compartimentul Deszăpezire. Și aici sunt suficiente studiile gimnaziale, dar trebuie și cel puțin trei ani vechime în muncă.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 14 iunie 2021, ora 16.00. Concursul va avea loc pe 23 iunie - proba scrisă și 28 iunie - proba interviu.

Aceeași instituție mai scoate la concurs posturile: referent, consilier juridic și inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Contabilitate și Resurse Umane.

Pentru postul de referent sunt necesare studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, și șapte ani vechime în muncă. La concursul pentru postul de consilier juridic se pot înscrie persoane cu studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniile științe juridice, care au vechime în muncă șapte ani. Și pentru postul de la Resurse Umane se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științe economice, dar numai un an de vechime în muncă.

Cei interesați se pot înscrie la concurs  până pe 14 iunie 2021, ora 16.00. Prima probă va fi pe 24 iunie.

Informații suplimentare pot fi obținute la Serviciul de Iluminat Public al Orașului Rovinari, Str. Florilor nr. 2, județul Gorj, telefon 0253/371.095, interior 111.

Vizualizări: 9,242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: