Actualitate

Zece localități din Gorj în scenariul roșu. Mesaje de alertă pe telefoane!

Gorjenii din localitățile care au depășit trei cazuri de infectare cu coronavirus la mia de locuitori în 14 zile au primit mesaje de alertă pe telefoanele mobile.

Nu mai puțin de zece localități din județ intră în scenariul roșu. Vorbim despre: Ciuperceni - 5,17, Bărbătești - 5,12, Stejari - 3,42, Turcinești - 3,33, Bolboși - 3,21, Rovinari 3,19, Fărcășești și Novaci - 3,18, Târgu Jiu - 3,15, Turceni - 3,14.

La această oră este în desfășurare ședința comitetului pentru situații de urgență.

actualizare: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj a stabilit restricțiile care vor intra în vigoare la miezul nopții de miercuri spre joi:

1. Se interzice activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.

2. Se interzice activitatea cu publicul a restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare.

3. Măsurile prevăzute la pct. 1 şi pct.2 se aplică şi operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţiile publice închise care au un acoperiş, plafon sau tavan şi care sunt delimitate de cel puţin 2 pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.

4. Se interzice organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

5. Se interzice activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

6. Se interzice organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale.

Vizualizări: 3,670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: