Social

Vor suna sirenele în Târgu Jiu

Autoritățile din Târgu Jiu anunță că săptămâna viitoare va fi verificat sistemul de alarmare a populației în situații de urgență.

„Începând de luni, 27 noiembrie 2023, colegii noștri, în colaborare cu reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu vor efectua verificări la echipamentele dedicate de înștiințare, avertizare și alarmare a populației amplasate pe raza municipiului Târgu Jiu, precum și gradul de acoperire acustică al acestora”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Este doar o operațiune de verificare a sirenelor, nu trebuie să ne panicăm și trebuie să urmărim informațiile transmise de către autorități.

De ce sunt necesare aceste verificări?

Nu putem avea un mecanism de înștiințare, avertizare și alarmare a populației performant dacă acesta nu este verificat și îmbunătățit în permanență.

„Ne cerem scuze pentru disconfort, dar este esențial să se familiarizăm cu măsurile și comportamentul pe care trebuie să-l adoptăm într-o situație de urgență majoră.

Detalii despre situațiile și modul în care sunt utilizate aceste echipamente, găsiți aici: http://www.isugorj.ro/miercurea-alarmelor/”, a mai precizat ISU Gorj.

Vizualizări: 484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: