Ultima oră

Victorie în deplasare pentru FCU Craiova 

Meciul dintre FC Botoșani și FC U Craiova disputat sâmbătă seara s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 0-1, și cu prelungiri record după ce s-a așteptat 11 minute după o decizie VAR.

Jucătorii olteni sunt la prima victorie după venirea lui Nicolae Dică și prima victorie în sezonul 2023-2024. 

Întâlnirea dintre FC Botoșani și FC U Craiova va rămâne în istoria acestui sezon, după ce arbitrii au analizat o fază timp de 11 minute.

În minutul 30 al acestei întâlniri, jucătorii de la FC Botoșani au acuzat un henț comis de către fundașul Lorenzo Paramatti, iar arbitrul Iulian Călin a dictat penalty pentru gazde.

„Centralul” a amânat însă executarea loviturii de la 11 metri, așteptând confirmare din camera VAR. Nu mai puțin de 11 minute a durat ca brigada de arbitri să ia decizia. În cele din urmă, s-a decis că a fost ofsaid la Mihai Roman și FC Botoșani nu a mai beneficiat de penalty.

Jocul s-a reluat în minutul 41, iar Iulian Călin a fost nevoit să acorde 13 minute de prelungiri. În cel de-al 14-lea minut al prelungirilor, oaspeții au deschis scorul prin Juan Bauza.

După acest meci, FC U Craiova a făcut trei puncte și a urcat pe locul 11, cel puțin până la meciurile Petrolului și Oțelului, în timp ce FC Botoșani riscă să pice pe locul 15 la finalul etapei a 4-a.

Vizualizări: 282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: