Ultima oră

Victorie foarte importantă pentru CSM Târgu Jiu la Focșani

Echipa de seniori a CSM Târgu Jiu a înregistrat o nouă victorie extrem de importantă în Liga Naționalăde Baschet Masculin Getica 95, după ce a câștigat, în deplasare, scor 93-75, contra CSM Focșani. Dimitrius Underwood a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene, cu 23 de puncte. În meciul de la Focșani și-a făcut debutul și noua achiziție a echipei noastre, Milan Luzaic. Baschetbalistul bosniac a reușit 7 puncte în partida de la Focșani. 

CSM Târgu Jiu a înregistrat a doua victorie consecutivă din Grupa 11-18, după ce a trecut de CSM Focșani, scor 93-75. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic au câștigat 3 din cele 4 secvențe ale partidei. Singura sincopă a gorjenilor a fost în sfertul doi, pe care elevii lui Kresimir l-au pierdut la doar o posesie. Pe sferturi scorul a fost 21-25, 20-18, 20-28, 14-22. 

CSM Târgu Jiu a început meciul de la Focșani cu următorul ”5”: Dimitrius Underwood, Ethan Wright, Camil Berculescu, Noam Weinberg și Arsenije Vuckovic. Încă din startul meciului, CSM Târgu Jiu și a arătat intențiile ofensive și faptul că a venit la Focșani pentru a câștiga meciul. 

Dimitrius Underwood a fost, din nou, cel mai bun om al echipei noastre. Americanul a reușit 23 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Meci excepțional făcut de Camil Berculescu. Baschetbalistul gorjean a totalizat 14 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă. Cu 14 puncte a terminat meciul și Arsenije Vuckovic, care a mai reușit și 8 recuperări. Ethan Wright a totalizat 10 puncte, 5 recuperăriși 2 pase decisive. Și Cameron Oluyitan a terminat meciul cu 10 puncte. Americanul a mai strâns 3 recuperări și o pasă decisivă. Jalen Dupree a încheiat partida cu 9 puncte și 11 recuperări. Bosniacul Milan Luzaic, la debutul său pentru CSM Târgu Jiu, a totalizat 7 puncte și 2 recuperări. Noam Weinberg a contribuit cu 6 puncte și 3 recuperări.

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Ne întoarcem acasă cu o victorie importantă, mai ales că a fost obținută în deplasare. Felicit jucătorii în special pentru evoluția din repriza secundă și cu precădere din ultimul sfert, care a fost decisiv. În prima parte ne-am chinuit puțin și pentru că Focșani au înscris foarte bine de afară, dar în final ne întoarcem cu o victorie foarte importantă”. 

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 23p, Alexandru Berca, Noam Weinberg 6p, Milan Luzaic 7p, Ethan Wright 10p, Camil Berculescu14p, Cameron Oluytan 10p, Jalen Dupree 9p, Adrian Vaida, Arsenije Vuckovic 14p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: