Social

Victorie categorică pentru baschetbaliștii lui Carlos Popescu

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu a încheiat Turneul 2 din Grupa 11 din Campionatul Național cu o victorie o victorie și o înfrângere. Jocurile din cadrul acestui turneu s-au disputat pe 9 și 10 decembrie în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Baschetbaliștii pregătiți de Carlos Popescu au pierdut în fața celor de la FC Argeș Pitești, scor 55-94, și au câștigat meciul cu CSM Focșani, scor 89-46. 

În prima partidă, CSM Târgu Jiu s-a confruntat cu FC Argeș Pitești, un joc în care băieții lui Carlos Popescu nu au reușit să profite de avantajul terenului propriu. S-a terminat 55-94. Juniorii lui Carlos Popescu și-au revenit după eșecul din prima zi și au găsit resursele necesare pentru a învinge CSM Focșani. Duminică, CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în fața echipe din Focșani, scor 89-46. Este victoria care menține gruparea gorjeană în lupta pentru un loc în Grupa Valorică A. 

Carlos Popescu, antrenor echipa de baschet masculin U14 CSM Târgu Jiu: ”A fost un turneu așteptat cu interes la Târgu Jiu de iubitorii baschetului și de susținătorii categoriilor juvenile ale acestui frumos sport. Colegi de la toate grupele, prieteni, părinți și exponenți din cadrul clubului. Atmosferă frumoasă în sală în prima zi a turneului însă, noi, în postura de gazdă, am dezamăgit în cea de a 2-a parte a partidei împotriva piteștenilor de la FC Argeș.

Dacă la pauză după primele două sferturi am intrat la cabine cu o diferență de -11 pct pe tabelă, sfertul al 3-lea s-a demonstrat a fi unul total lipsit de inspirație, de coeziune, de curaj până la urmă, oarecum la discreția oaspeților. Finalul partidei a adus o diferență de – 39 pct în favoarea piteștenilor. Suntem conștienți că această diferență nu este una reală însă, greșelile sunt doar constructive ca efect, câtă vreme încercăm să le remediem. Dezamăgirea a fost una generală și suntem nevoiți să recurgem imediat la o analiză a celor petrecute. A durat mult, aproape încă o oră după finalul partidei. Am tras câteva concluzii și apoi am trecut la recuperare, să ne refacem pentru meciul de duminică.Duminică am făcut un al doilea joc mult mai concret împotriva celor de la CSM Focșani 2007, în care dorința de reușită și setea de victorie și-a spus cuvântul.

Am dominat încă de la început și la pauză, după primele două sferturi am avut un avantaj confortabil de +18 pct, scor 46 – 28. Am câștigat cel de-al doilea joc al turneului cu o consistență de +46 pct. De bun augur ziua de duminică pentru gruparea noastră. Mulțumim susținătorilor prezenți și astăzi”.
LOT CSM T RGU JIU: Matei Scornea, Sandu Dore, Vladimir Gugea, Rareș Gionea, Luca Pop-Manta, Rareș Staicu, Radu Puiu, Darius Savu, Tudor Crîngulescu, Rareș Ciobanu, Mario Vezure, Alex Aniniș, Mihai Șcheau, Radu Coconețu. Antrenor: Carlos Popescu

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: