Actualitate

Vezi aici când începe selecția pentru Directoratul CEO

După finalizarea procedurii de selecție și numirea noilor membri în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, urmează să fie începută și procedura de selecție a noilor membri din Directoratul companiei energetice.

Cei care vor ocupa un post de conducere în board-ul companiei energetice urmează să aibă mandate pe o perioadă de 4 ani.

Conform unor surse, selecția umează să înceapă peste două luni, adică exact atunci când le expiră mandatele celor 4 membri ce se regăsesc în conducerea CE Oltenia. Nu ar fi exclus însă, ca până la finalizarea procedurii, cei 4 să mai primească o prelungire de două luni în funcțiile respective. 

Cine vrea un nou mandat în conducerea CEO

La nivel declarativ, până în acest moment, doar fostul președinte al Directoratului CEO, Daniel Burlan, a anunțat că are de gând să se înscrie la această selecție. „Consiliul de Supraveghere se ocupă de această problemă. Nu s-a terminat această procedură. Cred că până la sfârșitul anului o să fie demarat procesul de selecție, au demarat etapele. Cred că, până în prima parte a lunii ianuarie, o să fie făcută selecția de Consiliul de Supraveghere, apoi o să urmeze și etapele următoare. O să mă înscriu la selecția pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Nu există nicio interdicție pentru ocuparea funcției respective dacă ești membru de partid”, a spus Burlan la finele anului trecut.

 

Vizualizări: 1,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: