Actualitate

Vești bune pentru cei 1800 de ”determinați” de la CEO

Cei 1800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia ar putea să aibă contracte de muncă pe perioadă nederminată. Anunțul este făcut de un lider de sindicat care afirmă că, în perioada următoare, această decizie ar urma să fie luată.

Jan Popescu nu poate confirma dacă administrația Complexului Energetic Oltenia este de acord cu această decizie, însă dă asigurări că s-au purtat discuții pe această temă cu ocazie fiecărei întrevederi.

„Mai devreme sau mai târziu, până la urmă, contractele individuale de muncă o să fie transformate în contracte pe perioadă nedeterminată. Cred cu tărie acest lucru că aceasta este soluția finală pentru că trebuie o predictibilitate și asupra forței de muncă din interiorul CEO. Cred că o să fie transformate în perioada imediat următoare. Sindicatele din cadrul companiei, la toate discuțiile la care au participat, prima problemă a fost să le fie transformate contractele pe perioadă nederminată”, afirmă liderul de sindicat de la Termocentrala Rovinari, Jan Popescu.

Este posibil să fie făcute evaluări și doar o parte dintre salariați să fie trecuți de anul viitor pe perioadă nedeterminată.

 

Vizualizări: 6,311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: