Eveniment

Vânzătoare amenințată cu cuțitul

Polițiștii gorjeni au fost sesizați ieri prin apelul 112 de o femeie de 36 de ani, din comuna Căpreni, gestionar într-un local public din aceeași localitate, cu privire la faptul că este amenințată de o persoană care are asupra sa un obiect tăietor.

 

“La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care din primele cercetări a stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce se afla în incinta localului public, după efectuarea cumpărăturilor, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, l-a amenințat cu un obiect tăietor pe care îl avea asupra sa, pe un alt bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate”, a transmis IPJ Gorj.

 

Mai mult decât atât, bărbatul a amenințat-o cu moartea și pe angajata localului, care intervenise să aplaneze conflictul.

 

Cu ocazia intervenției, asupra bănuitului a fost găsit și indisponibilizat, obiectul tăietor în vederea continuării cercetărilor.

 

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 45 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și portul fără drept de obiecte periculoase.

 

 

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, cu propuneri legale.

Vizualizări: 1,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: