Eveniment

Vâlcean arestat în Gorj

Un tânăr de 29 de ani din județul Vâlcea a fost reținut luni, pentru 24 de ore, de polițiștii gorjeni și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de instigare la infracțiunea de furt calificat. ”Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 23 ianuarie a.c., ar fi instigat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 66 de ani, din județul Vâlcea și județul Vrancea, să pătrundă în locuința unei femei, de 70 de ani, din comuna Bustuchin și prin amenințarea cu un obiect tăietor-înțepător și exercitarea de acte de violență, să o deposedeze pe femeie de suma de 500 de lei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Cei trei bărbați au fost reținuți la data de 17 februarie a.c. și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Tânărul care i-a îndemnat pe cei trei să comită infracțiunea va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Vizualizări: 1,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: