Social

Văduva tânărului înecat în Jiu nu are liniște. Vrea adevărul despre moartea lui Mihai

Natalia Beuran, tânăra din Târgu Jiu care a născut la trei zile după ce soțul ei a murit înecat în Jiu, nu are liniște. Vrea ca prietenii cu care Mihai era pe Jiu să fie puși la detectorul de minciuni, pentru a afla adevărul despre decesul soțului ei.

Mihai avea 28 de ani și făcuse cununia de câteva zile. A plecat pe 7 iunie cu niște prieteni la mall, de acolo au cumpărat o barcă pneumatică și doi dintre ei au plecat cu ea pe Jiu, spre Rovinari.

La Vîrț au fost prinși de curent, Mihai s-a dezechilibrat și a dispărut în apele Jiului, fiind găsit câteve zile mai târziu, decedat. Prietenul cu care era în barcă, un tânăr de 35 de ani, a reușit să se agațe de un profil metalic care ieșea dintr-o dală de beton, până la sosirea salvatorilor.

Asta este varianta oficială a ceea ce s-a întâmplat, dar Natalia Beuran, tânăra rămasă văduvă, a fost marți la Acces Direct, pe Antena 1, cerând proba cu detectorul de minciuni atât pentru cel care s-a salvat, cât și pentru cei doi prieteni care veneau cu mașina pe mal.

”Nu erau prieteni apropiați, cu care noi ne întâlneam frecvent și nici măcar nu erau pe lista de invitați de la nuntă. Pe cei doi care au coborât din barcă i-am văzut de câteva ori, iar pe cel care a reușit să se salveze îl știu că era frizerul lui și am înțeles că au copilărit împreună. Acum am aflat și eu că soțul meu îl împrumutase pe acest frizer o sumă de bani”, a declarat Natalia Beuran în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Natalia Beuran are multe de semne de întrebare legate de moartea soțului ei și vrea să afle adevărul. ”Nu înțeleg cum doi din prieteni au coborât din barcă înainte de baraj. Nu înțeleg cum soțul meu nu s-a putut salva și prietenul lui, frizerul, a reușit să se prindă de un fier foarte subțire și să se țină de el în curenții ăia. În plus de asta, soțul meu știa foarte bine să înoate. Am fost la poliție și mi s-a spus doar că a fost un accident și că soțul meu nu a avut noroc și prietenul lui a avut noroc”, a mai spus Natalia Beuran.

Aceasta cere proba cu detectorul de minciuni: „Sunt multe lucruri și informații care nu se leagă. Cineva spune ceva, alții spun altceva. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar vreau să știu adevărul și cum a decedat soțul meu. Vreau ca acei prieteni cu care a plecat cu barca în ziua morții să fie supuși detectorului de minciuni“.

În emisiune a fost și mama lui Mihai, care vrea o reconstituirea a faptei. ”E greu să crezi că o persoană poate rezista atâta timp în curenții de apă, să se țină de un fier ca pe deget și copilul meu să moară”, a declarat Mariana Beuran.

Natalia Beuran are acum o fetiță sănătoasă, care s-a născut la puțin timp după ce a fost găst trupul neînsuflețit al tatălui ei.

Vizualizări: 12,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: