Politică

Unii primari PNL au fost rușinați că au fost mânați de Iordache la ușa lui Cosmin Popescu

Deputatul Claudiu Manta susține că primarii răzvrătiți din PNL ar fi fost aduși de Ion Iordache la ușa lui Cosmin Popescu fără să le spună de ce. Unii chiar au fost rușinați că erau acolo, mai declară parlamentarul Claudiu Manta. Cei câțiva primari care au mai rămas la PNL au fost, săptămâna trecută, cu prefectul și cu senatorul Iordache să strige în gura mare că au fost nedreptățiți când s-au împărțit fondurile de la Consiliul Județean.

 

În realitate, sunt și primării conduse de PSD, de exemplu, care nu au primit niciun leu. Cosmin Popescu le-a spus tuturor că sumele au fost alocate în funcție de proiectele pe care le are în desfășurare fiecare primărie, nu pe ochi frumoși. „Împărțirea banilor de la CJ s-a făcut conform legii. Cosmin Popescu nu a încălcat dispozițiile legii nici măcar cu o virgulă”, a declarat deputatul Claudiu Manta.

 

Acesta a explicat într-o emisiune la Radio Accent că primarii de la PNL nici nu ar fi știut de ce au fost chemați la Prefectură. S-au trezit mânați de Ion Iordache spre ușa lui Cosmin Popescu: „A fost o acțiune politică. Unii dintre primari erau rușinați că se află acolo. Au fost păcăliți, aduși de Ion Iordache fără să li se spună de ce sunt acolo. Uitați-vă la unii că au fost efectiv jenați că erau acolo. E sentimentul pe care mi l-au transmis, le era rușine că sunt acolo. Unii au acționat politic”. E și de înțeles pentru că toți primarii care i-au cerut sprijinul lui Cosmin Popescu l-au primit în ultimii ani. Și nu a contat partidul din care făceau parte.

 

Manta l-a invitat pe Ion Iordache să-și asume candidatura la Consiliul Județean. Și va avea o surpriză. „Dumnealor în cheie politică au lucrat. Accederea la CJ e miza lor principală, dar vor avea o mare surpriză. Eu sper că candideze Ion Iordache la CJ și acolo își va vedea adevărata valoare electorală”, a mai spus Claudiu Manta.

Vizualizări: 2,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: