Social

Un tânăr gorjean a decedat în UK. Familia are nevoie de ajutor financiar!

Un târgujian stabilit în Marea Britanie a murit la vârsta de doar 32 de ani. Comunitatea de români, din orașul în care acesta locuia, face apel la toți cei care pot să ajute familia grea încercată de soartă. Este nevoie de mulți bani pentru ca trupul tânărului să fie repatriat.

Alexandru Popa se stabilise în Notthingam și încerca să își construiască un viitor peste hotare. Drumul său s-a oprit brusc la vârsta de 32 de ani. A fost găsit fără suflare în locuința sa. Pentru ca trupul neînsuflețit al lui Alexandru să fie adus acasă este nevoie de sprijin financiar.

„Alex a părăsit această lume prea devreme, lăsând în urmă o familie modestă din Romania, care acum se confruntă cu un moment dificil.

În astfel de momente ne dăm seama cât de fragile și neprevăzute pot fi viața și destinul nostru. 

Cu lacrimi în ochi, ne rugăm pentru a-i putea oferi lui Alex și familiei sale cea mai mare și valoroasă expresie de solidaritate și compasiune. 

Alex, a fost un om bun la suflet și gata să ajute pe oricine avea nevoie. Acum este momentul să ne unim și sa îl ajutam pe el și familia sa să depaseasca aceasta tragedie. Fiecare donație conteaza și cu puțin ajutor din partea fiecăruia dintre noi, putem strânge suma necesară, cu ușurință.

Va rog sa dați share acestui mesaj, să vă implicati și să ajutați familia lui Alex să treacă peste această perioadă dificilă. Să ne arătăm solidaritatea și să arătam familiei sale că nu este singură în această durere”, este mesajul postat de un apropiat al lui Alexandru Popa. 

Cei care doresc să ajute, o pot face donând în următoarele conturi:

IBAN: GB80 REVO 0099 7010 8237 39

BIC: REVOGB21

Beneficiary: Simona Popovici

Beneficiary address: Newark, GB

Sort Code: 04-00-75

Account Number: 58420258

Beneficiary: Simona Popovici

 

Vizualizări: 4,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: