Eveniment

Electrocutată la locul de muncă după ce a atins un utilaj

O femeie din Râmnicu Vâlcea s-a electrocutat și a murit după ce a atins un utilaj la locul de muncă din localitatea Bujoreni, unde lucra la o fabrică de mase plastice. 

Femeia în vârstă de 55 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a murit, joi, după ce s-a electrocutat prin atingerea unui utilaj, la locul de muncă din localitatea Bujoreni, acolo unde era angajată la o societate comercială ce produce mase plastice.

Femeia din Râmnicu Vâlcea se afla în timpul programului în momentul în care a atins un utilaj, s-a electrocutat și a decedat. Tragicul incident a avut loc joi, 6 iulie 2023, iar anchetatorii din cadrul Secției 1 Râmnicu Vâlcea și inspectorii ITM Vâlcea încă cercetează pentru a afla cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

„Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că este vorba de o femeie, de 55 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care s-ar fi curentat în momentul atingerii unui utilaj, decedând”, a transmis Poliția Vâlcea.

Echipajul medical care a ajuns la fața locului a declarat decesul femeii. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: