Social

Consiliul Județean Gorj caută șef pentru o instituției publică 

Consiliul Județean Gorj a reluat concursul pentru ocuparea funcție de manager la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, după ce la prima încercare ambii candidați au ratat șansa de a conduce instituția publică, din cauza notelor mici pe care le-au obținut. Astfel, autoritățile județene organizează un nou concurs de proiecte de management. 

Persoanele interesate pot să depună proiectele de management până în data de 27 septembrie, la sediul Consiliului Județean. Pot să se înscrie absolvenții de studii universitare în domeniul de activitate al instituției, respectiv științe umaniste și arte, cu o vechime în specialitatea studiilor de cel puțin 3 ani. De asemenea, trebuie să aibă experiență de minimum 1 an în managementul instituțiilor publice sau al organizațiilor culturale private acreditate. 

Conform calendarului, selecția dosarelor ar trebui să aibă loc cel târziu în data de 30 septembrie. Analiza proiectelor de management ar urma să fie făcută până în 13 octombrie, iar susținerea acestora în cadrul interviului de către candidați va avea loc până în 26 octombrie. Rezultatul concursului ar urma să fie făcut public până în 27 octombrie. 

Instituția publică este condusă de aproape două decenii de Ion Cepoi. Acesta nu a beneficiat de posibilitatea depunerii unui nou proiect de management, după ce a obținut notă mai mica de 9 la evaluarea managementului. 

Vizualizări: 2,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: