Eveniment

Un tânăr de 27 de ani are nevoie de sânge

Un tânăr de 27 de ani, din comuna gorjeană Baia de Fier, are nevoie de sânge, fiind la spital ca urmare a unui accident care a avut loc sâmbătă. “În timp ce stătea liniștit la poartă a fost accidentat de un șofer care a pierdut direcția. Acum, este internat în stare gravă și are nevoie urgent de sânge, grupa B Negativ. Băiatul se numește Gabi Răileanu și este din Gorj (internat Tg. Jiu)”, este apelul făcut pe pagina de socializare.

Gabi Răileanu a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul direcției. “Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tanar de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism din direcția Poienari spre Baia de Fier, într-o curbă nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme parcate pe marginea părții carosabile, acroșând un tânăr de 27 de ani, care se afla lângă cele două autoturisme”, transmite IPJ Gorj. 

În urma evenimentului rutier, cei doi tineri au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 3,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: