Eveniment

Un șofer băut, altul drogat

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 69 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6B Căpreni.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului, a comunicat IPJ Gorj.

Tot la aceeași  dată, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din comuna Cătunele, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Cerveniei din localitatea de domiciliu și, fiind testat cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

Vizualizări: 952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: