Social

Un olimpic și profesorul lui, cetățeni de onoare la Târgu Jiu

Titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Târgu-Jiu va fi acordat elevului olimpic la informatică, Ioan Popescu, dar şi profesorului său Eugen Nodea. 

"Vom avea o şedinţă festivă, o şedinţă comună a Consiliului Local cu Consiliul Judeţean, în care vom acorda titlul de Cetăţean de Onoare al municipiul Târgu-Jiu. Acest titlu va fi acordat elevului Ioan Popescu, multiplul olimpic la informatică, şi profesorului Eugen Nodea", a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. 

Ioan Giovani Popescu este elev al Colegiului Naţional "Tudor Vladimirescu" și reprezintă România la Olimpiada Internaţională de Informatică.

Eugen Nodea a fost numit recent director al Centrului de Excelență înființat la Târgu Jiu, pentru elevii cu rezultate deosebite din întreg județul Gorj.

"Giovani Popescu este un tânăr extraordinar, care a câștigat nenumărate premii la nivel internațional, participând la cele mai importante concursuri din domeniul Informaticii. Sunt rezultate remarcabile, care au făcut ca numele orașului nostru să fie rostit în toate colțurile lumii. Tânărul informatician a fost pregătit de domnul profesor Eugen Nodea, un cadru didactic al Colegiului Național "Tudor Vladimirescu" cu rezultate de excepție. Elevii pregătiți de dânsul s-au făcut mereu remarcați, iar domnul profesor se implică activ în dezvoltarea învățământului la nivelul municipiului Târgu Jiu și al județului Gorj. De altfel, domnul Eugen Nodea conduce Centrul Județean de Excelență Gorj",a mai transmis Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: