Social

Un nou program de vizite la Spitalul Județean

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a stabilit noi reguli privind vizitarea anumitor categorii de pacienți internați în spital. Astfel, vizitarea bolnavilor internați în cadrul unității medicale va fi permisă miercurea, sâmbăta și duminica, doar în intervalul orar 15:00-17:00, iar timpul maximum alocat vizitei va fi de 10 minute. 

 

”Facem precizarea că un singur aparținător al unui pacient are voie să viziteze bolnavul internat în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, iar într-un salon va fi permis accesul doar a câte două persoane venite în vizită la bolnavi”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. 

 

Vizitatorii vor primi mască de protecție, halat și botoși de unică folosință. Trebuie să respecte măsurile de igienă obligatorii pentru prevenirea apariției și transmiterii infecțiilor asociate activității medicale 

 

La nivelul Secțiilor Pediatrie, Neonatologie și Compartimentului Chirurgie și Ortopedie Pediatrică se va permite accesul vizitatorilor doar în cazul în care copilul internat este neînsoțit. 

 

Vizitarea pacienților critici COVID și Non-COVID, internați în secțiile ATI se va face zilnic, în baza unei cereri scrise adresate conducerii unității medicale. 

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: