Ultima oră

Un copil și-a văzut mama murind în incendiu 

Un incendiu a cuprins două etaje ale unui bloc din Hunedoara, acolo locuind un copil care nu și-a putut salva mama, imobilizată la pat. 

Băiatul a asistat neputincios la moartea mamei sale după ce flăcările au cuprins apartamentul în care locuiau. Acesta a încercat să o salveze pe mama sa care era imobilizată la pat dar nu a reușit.  Femeia nu s-a putut salva din flăcări băiatul trecând prin momente de groază până la sosirea pompierilor. Copilul de 16 ani a reușit să iese din apartament și le-a spus speriat pompierilor că mama sa a rămas blocata înăuntru. Aceștia au stins flăcările dar, din nefericire, au găsit si trupul neînsufletit al femeii de 42 de ani. „Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca, se manifesta un incendiu într-un apartament de la etajul 3, al unui bloc de locuinte situat pe strada Nicolae Balcescu din municipiul Hunedoara, iar din acel apartament a reusit sa iasa un minor în varsta de 16 ani, care a declarat ca mama sa, in varsta de 42 de ani nu a reusit sa se salveze din cauza flacarilor. 

Dupa lichidarea incendiului de catre pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Hunedoara, femeia a fost gasita decedata. Minorul a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza, politistii au întocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarşirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Cele șase persoane care locuiau la etajele 3 si 4 ale clădirii au ieșit singure din bloc.

Vizualizări: 1,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: