Ultima oră

Șofer drogat și fără permis, a lovit mai multe mașini

Un șofer depistat de polițiști  pozitiv la cocaină, amfetamină, metamfetamină, dar și fără permis, a lovit mai multe mașini din Timișoara.

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor din trafic în Timișoara iar aceștia l-au urmărit. Șoferul a accelerat iar polițiștii timișoreni au pornit în urmărirea lui, șoferul drogat lovind mai multe mașini parcate. 

”Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe starda Gheorghe Lazăr din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe timpul deplasării autoturismul intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate, poliţiştii reuşind imobilizarea acestuia pe Calea Circumvalaţiuni”, a transmis miercuri, IPJ Timiş.

În urma verificărilor în bazele de date a reieşit că bărbatul de 38 de ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie.

În urma testării cu aparatul Drugtest rezultatul a fost pozitiv la cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

A fost deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Vizualizări: 1,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: