Social

Un boxer a luat medalie la lupte pentru CSM Târgu Jiu 

Un boxer legitimat la CSM Târgu Jiu a reușit să urce pe podium la Cupa României U15 la lupte libere. 

Sportivul Amelian Isrătescu practică boxul la CSM Târgu Jiu dar este pasionat și de lupte. Acesta a participat la o competiție desfășurată în weekend, la Piatra Neamț și a câștigat bronzul la categoria 75 de Kg. 

Astfel, la prima competiție oficială din acest an, secția de lupte a CSM Târgu Jiu și-a îmbogățit palmaresul cu o medalie de bronz. „Tânărul și ambițiosul sportiv, care este legitimat la secția de box a clubului nostru, unde are rezultate foarte bune, sub îndrumarea antrenorului Petrișor Gănănău, dar și la secția de lupte a CSM Târgu Jiu, unde este pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, a avut o evoluție de excepție la Piatra Neamț”, a anunțat CSM Târgu Jiu. 

Intrat pe saltea la categoria 75 de Kg, Amelian Istrătescu a fost foarte chiar foarte aproape de a lupta în finală. A terminat însă pe podium, pe locul 3. Antrenorul său de la lupte, Mădălin Gorjanu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Amelian Istrătescu, unul dintre cei mai talentați tineri sportivi legitimați la CSM Târgu Jiu

Vizualizări: 936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: