Diaspora

Un avion s-a prăbușit în Croația, altul în Elveția!

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă seară într-o zonă muntoasă din Croația, la puțin timp după ce un alt avion se prăbușise în munți, în Elveția.

Alertați de populație, salvatorii au găsit rămășițele unui avion ușor care s-a prăbușit sâmbătă în regiunea muntoasă din nord-vestul Croației, dar nu au putut confirma dacă a fost găsit vreun supraviețuitor.

Aeronava a dispărut de pe radar după ce a decolat din orașul sloven Maribor. La fața locului au fost trimise 120 de persoane pentru a căuta supraviețuitori iar în zona împădurită au fost trimise elicoptere ale armatei și drone. Zona este considerată periculoasă deoarece a fost împânzită cu mine în timpul războiului din anii 90. Salvatorii nu știu câte persoane se aflau la bordul aeronavei care este înregistrată în Olanda.

Tot sâmbătă, un avion s-a prăbușit în munții elvețieni. Se pare că există victime, dar autoritățile nu au făcut un anunț oficial, a anunțat postul elvețian de televiziune RTN.

Accidentul a avut loc în zona Ponts-de-Martel din Elveția, în apropiere de granița cu Franța. Avionul a căzut pe un teren greu accesibil, dar serviciile de salvare și poliția au reușit să ajungă în zonă.

Autoritățile elvețiene nu au oferit detalii despre victime dar se pare că este vorba despre trei morți.

ACTUALIZARE:

În accidentul aviatic din Elveția au decedat pilotul şi cei doi pasageri, potrivit poliţiei regionale. Aparatul efectua un zbor turistic. Operaţiunile de căutare şi salvare s-au desfăşurat cu dificultate, avionul prăbuşindu-se într-o zonă greu accesibilă.

Vizualizări: 762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: