Actualitate

Ultimele zile de înscrieri pentru un post de șef în CEO

Cei care doresc un post în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia mai pot depune dosarele de candidatură până pe 15 februarie.

Chiar dacă, teoretic, cele șase posturi sunt împărțite deja între PSD și PNL, cei care se consideră profesioniști ar trebui să își încerce șansa, mai ales că postul este pentru o perioadă de patru ani.

Firma de recruare este Pluri Consultants România SRL. Venitul unui supraveghetor este de circa două mii de euro lunar.

Pentru posturile de membru în Consiliul de Supraveghere cu studii economice, condițiile sunt: studii superioare (cel putin echivalent ISCED 6) in domeniul economic absolvite în cadrul unei instituţii de învățământ superior; cel putin 10 ani vechime in munca și minim 5 ani de experiență profesională specifică în domeniul studiilor economice absolvite; minim 5 ani de experienta de administrare, conducere, management sau coordonare în cadrul unor entități publice sau private.

Pentru posturile de membru în Consiliul de Supraveghere cu calificare de auditor financiar sau experienta de cel putin 3 ani in audit statutar sau in cadrul Comitetelor de Audit, condițiile sunt: studii superioare (cel putin echivalent ISCED 6) absolvite în cadrul unei instituţii de învățământ superior; cel putin 10 ani vechime in munca; minim 5 ani de experienta de administrare, conducere, management sau coordonare în cadrul unor entități publice sau private.

Pentru posturile de membru în Consiliul de Supraveghere cu studii juridice, se cer: studii superioare (cel putin echivalent ISCED 6) in domeniul juridic absolvite în cadrul unei instituţii de învățământ superior; cel putin 10 ani vechime in munca și minim 5 ani de experiență profesională specifică în domeniul studiilor juridice absolvite; minim 5 ani de experienta de administrare, conducere, management sau coordonare în cadrul unor entități publice sau private.

Pentru posturile de membru în Consiliul de Supraveghere cu studii altele decât economice sau juridice, condițiile sunt: studii superioare (cel putin echivalent ISCED 6) absolvite în cadrul unei instituţii de învățământ superior; cel putin 10 ani vechime in muncă; minim 5 ani de experienta de administrare, conducere, management sau coordonare în cadrul unor entități publice sau private; experiență în cadrul unor entități din domeniul energiei electrice.

“Dosarele de candidatură vor fi depuse până cel târziu în data de 15 februarie 2023, ora 12, de luni pana vineri, intre orele 10-16, pe suport hârtie, în plic închis şi sigilat, pe care se va menţiona următorul text: „Candidatură pentru Consiliulul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia S.A.. / Nume şi Prenume candidat, la sediul Pluri Consultants România, situat pe str. Barbu Văcărescu Nr. 164 A, incintă Hotel CARO, cod poștal 020285, sector 2, București. Dosarul de candidatură va fi trimis şi în format electronic, pe adresa de e-mail [email protected]. Depunerea pe suport hârtie a tuturor documentelor pentru candidatură este obligatorie. Dosarele de candidatură pe suport hârtie pot fi depuse personal sau pot fi trimise prin poştă sau curier la adresa mai-sus menţionată. Mesajele e-mail de depunere a candidaturilor electronice, cât şi documentele ataşate vor trebui să conţină în mod obligatoriu numele şi prenumele candidatului şi denumirea societăţii (de exemplu „Candidatura CS CEO Nume_Prenume” respectiv „CV Nume_Prenume CEO)”, se arată în anunțul postat pe site-ul CE Oltenia.

 

Vizualizări: 2,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: