antiVirale

Ultimele pregătiri pentru Zilele Comunei Bălești

Autoritățile locale din comuna gorjeană Bălești sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Zilele Comunei.

Primarul Mădălin Ungureanu și echipa sa au pregătit un eveniment de neuitat. În data de 8 septembrie, la Bălești va avea loc un spectacol folcloric cu Olguța Berbec și Remus Novac, Ion Drăgan, Emil Badea, Nicoleta Lăcătușu, Marcela Fota.

“Niciodată nu-mi voi uita rădăcinile!!! Mulțumesc, Domnului Primar Madalin Ungureanu și Consililui local pentru invitația de a cânta consatenilor mei dragi!”, a scris Nicoleta Lăcătușu pe pagina de socializare.

Programul este mult mai amplu, vor fi premiați elevii cu rezultate deosebite, va avea loc o ședință festivă a Consiliului Local, vor fi întreceri sportive, lansări de reviste, un festival de datini și obiceiuri, dar și discotecă în aer liber. “Manifestările programate să aibă loc în aceaste zile sunt menite să satisfacă toate categoriile de vârstă din localitate. Nu vor lipsi întrecerile sportive, hora satului, dansurile populare și interpreții locali, lansările unor publicații, festivalul de datini și obiceiuri, disco în aer liber, slujba religioasă ce are ca protagoniste cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, spectacolul extraordinar de muzică populară și celebrul foc de artificii”, a transmis primarul Mădălin Ungureanu.

 

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: