Social

UATAA postează „lista rușinii”. Facturi neachitate de zece ani!

Aproape 17 milioane de lei are de recuperat Uzina de Agent Termic de la motrenii care au uitat să mai treacă pe la casierie. Într-o săptămână, asociațiile de proprietari au achitat peste 70 de mii de lei, sumă ce nu ajunge nici pentru o zi de funcționare a instalației.

 

Uzina a postat pe Facebook lista cu asociațiile de proprietari și datoriile pe care le au. Sunt facturi neachitate și din anul 2013. Cel mai mult are de recuperat uzina de la Asociația de Proprietari nr. 9, peste două milioane de lei. în această lună, nu a încasat niciun leu de la aceasta.

 

Sunt asociații de proprietari care au 100 de mii de lei datorii, dar cele mai multe au peste un milion de lei, bani pe care e greu de crezut că-i va recupera vreodată UATAA.

 

Societatea a mai făcut un apel la oameni să-și achite datoriile la căldură și apă caldă: „Asociațiile de Proprietari înregistrează cele mai vechi datorii din țară și plățile sunt infime, dovadă fiind situația anexată, din care se observǎ cǎ în sǎptǎmâna 01.02.2024-08.02.2024 au achitat 73 383,75 lei, sumă care nu este acoperitoare nici pentru o zi de funcționare. Facem apel la Asociatiile de Proprietari să conștientizeze responsabilitatea pe care o au în funcționarea agentului termic și sa ia măsurile legale pentru recuperarea datoriilor și achitarea facturilor restante”.

Vizualizări: 1,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: