Social

Turist cardiac, blocat de viscol la Rânca

Salvamontiştii gorjeni au intervenit, luni seara, pentru a transporta o persoană cu grave probleme cardiace din Rânca spre prima unitate medicală specializată, acţiunea fiind îngreunată de viscolul puternic, au informat reprezentanţii Salvamont Gorj.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook, salvamontiştii au stabilizat persoana bolnavă şi au pregătit-o pentru transportul cu o ambulanţă Salvamont.

 

"În zonă este viscol puternic, cu transport masiv de zăpadă, drumul către Novaci este închis de către autorităţi din cauza troienelor foarte mari de zăpadă acumulate şi a vizibilităţii reduse", se arată în postare.

Salvamontiştii au reușit să ajungă cu pacientul la spitalul din Novaci. ”Salvamontiștii au ajuns cu bine cu persoana bolnava la spitalul Novaci. Ambulanța Salvamont urmează să se întoarcă imediat în Rânca, întrucât a fost anunțat un nou caz, un copil de 1 an și 3 luni aflat într-o cabană din stațiune prezintă o stare febrilă puternică și, dacă nu răspunde primului tratament administrat, urmează sa fie și el coborât la spital”, au transmis azi-noapte salvamontiștii gorjeni.

Vizualizări: 1,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: