pamFLEȚI

Trotuare amenajate pentru cai la Târgu Jiu

În timp ce alții fac piste de biciclete, la Târgu Jiu avem trotuare amenajate pentru cabaline. Și nu oriunde, ci chiar în centrul municipiului.

Așa se face că astăzi a fost fotografiat un cetățean care mergea agale cu calul pe un trotuar din pavele. Gurile rele spun că îl ducea la piața de flori, să mănânce retururile. 

Dacă în trecut ne-am obișnuit să vedem bovine păscând între blocuri, cai și căruțe pe drum, iată că lucrurile evoluează.

actualizare: Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat, în această dimineață, în jurul orei 07:00, un cal aflat în libertate pe str. Calea Severinului.

A fost anunțat Serviciul Ecarisaj, cabalina fiind transportată la adăpostul de animale.
În jurul orei 14:00 a fost identificat proprietarul acesteia, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, conform Legii nr. 61/1991 R.

Ulterior, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică l-au surprins pe contravenient în timp ce se deplasa de la adăpost către domiciliu, ținând calul de căpăstru chiar pe trotuar, printre trecători, pe strada Unirii din municipiu.

Persoana în cauză a fost sancționată, din nou, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată, pentru săvârșirea unei fapte de natură să provoace indignarea cetăţenilor, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: