Eveniment

Trei șoferi băuți, lăsați fără permis. Unul a fost încătușat!

Trei șoferi din Gorj au rămas fără permis după ce s-au urcat băuți la volan. Un bărbat de 40 de ani, din municipiul Motru, ce conducea un autoturism pe Calea Tismanei, din municipiul Motru, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltări probelor biologice de sânge. 

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului, a transmis IPJ Gorj.

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Urdari, conducea prin localitate fără permis și a refuzat să sufle în etilotest, chiar dacă mirosea a băutură. Acesta a fost reținut 24 de ore de polițiști.

O persoană aflată sub influența alcoolului conducea un tractor pe raza localității. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat de 59 de ani, din comuna Logrești, în timp ce conducea un tractor pe DC Logrești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În ultimele 24 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 3 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

Vizualizări: 2,902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: