Actualitate

Trei oferte pentru cumpărarea stațiunii Săcelu

Fiecare trebuie să facă ce se pricepe să facă! Așa a spus managerul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, cu privire la decizia companiei de a vinde activele care nu țin de producția de energie.

Astfel, au fost scoase la vânzare bazinele cu apă sărată de la Săcelu, pentru care există depuse trei oferte neangajante de la investitorii interesați. 

Există interes și pentru Hostelul Maiami din Târgu Jiu, a mai spus Burlan la Gorj TV.

Complexul Energetic Oltenia a scos la vânzare atât clădirile pe care le deține la Săcelu, cât și terenurile și luciul de apă. „Vânzarea activelor non-core, disponibilizabile ale S. C.E.O. S.A., constând în imobile, dotări mijloace fixe și terenurile aferente: Teren aferent imobilului „Bază de tratament”, în suprafață de 3.253,92 mp; Teren aferent activului „Plajă împreună cu bazinele de apă minerală”, în suprafață de 10.147,00 mp; Teren aferent activului „Centrală termică, spălătorie și parcare”, în suprafață de 1.772,90 mp și aferent fostului activ „Vila 3 și Vila 6”, în suprafață de 416,78 mp; Teren aferent imobilului „Bloc de garsoniere”, în suprafață de 1.552,21 mp; Teren aferent imobilului „Cantină Restaurant”, în suprafață de 561,00 mp”, conform anunțului Complexului Energetic Oltenia.

Stațiunea Balneoclimaterică Băile Sacelu, județul Gorj, este situată la 32 Km de Târgu Jiu. Ștrandul cu ape terapeutice dispune de 4 bazine cu apă rece, care este captată din izvoare iodurate, bromurate, sulfuroase și feroase. 

 

Vizualizări: 1,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: