Social

Trei copii și părinții lor, la spital după ce au vrut să scape de ploșnițe

Părinții și trei copii au ajuns la spital după ce au intrat joi, 17 februarie, în apartamentul în care locuiau, într-un bloc de pe strada Aștrilor din Timișoara, imediat după ce fusese făcută o dezinsecție.

Cei doi părinți au chemat o firmă specializată pentru a face dezinsecție împotriva ploșnițelor.

Reprezentanții firmei i-au avertizat pe părinți să nu intre cu copiii în casă timp de două ore după finalizarea operațiunii. Se pare că aceștia nu au respectat recomandarea și au intrat în apartament imediat după plecarea echipei de dezinsecție.

Cei doi părinți și copiii au început să se simtă rău după o jumătate de oră și au sunat la 112, scrie tion.ro.

La fața locului au fost trimise 3 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță,dar și pompierii cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

 

Tu cum ai grija de motivarea angajatilor din compania ta? Ofera-le Up Dejun - cardul de masa prietenos cu stilul de munca sanatos. Vei avea angajati mai motivati, in timp ce reduci cheltuielile companiei cu 37%. Obtine oferta AICI!
 

De asemenea, la intervenție a participat și echipajul CBRN din cadrul ISU Banat.

„După ce a fost efectuată o dezinsecție într-un apartament, 2 adulți și 3 copii au intrat în interiorul acestuia. Bărbatul a acuzat dificultăți în respirație. Echipajele ajunse la fața locului au ventilat camerele apartamentului și apartamentele învecinate. În urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanțe toxice. Cele 5 persoane au fost transportate la spital pentru evaluare medicală”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Echipajele de intervenție trimise la fața locului l-au găsit pe tată căzut lângă ușă, iar pe mamă și cei trei copii conștienți. Tatăl a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara, iar mama și copiii la Spitalul Louis Țurcanu.

Vizualizări: 1,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: