Eveniment

Trei autoturisme avariate pe DN67

Un accident în care au fost implicate trei mașini s-a produs duminică pe o șosea din județul Gorj. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale, au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, dirijat, pe DN 67 Târgu Jiu - Motru, în afara localității Telești din județul Gorj, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

  
În urma coliziunii, două persoane rănite au nevoie de îngrijiri medicale. Circulația va reveni la normal în jurul prânzului, a precizat Centrul Infotrafic.

Polițiștii vă recomandă:

Nu vă urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive ori dacă nu dețineți permis de conducere.

Consumul de alcool poate afecta condusul autovehiculului prin faptul ca acesta cauzează: deficiențe de vedere; încetinirea reflexelor;  reducerea concentrării și a vigilenței; crearea unei stări de relaxare și somnolență, ceea ce te poate determina să adormi la volan.

Nu vă puneți viața în pericol urcându-vă în autovehicule conduse de persoane care nu dețin permis de conducere, aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive!

 

Vizualizări: 2,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: