Eveniment

Sancționat pentru că a deteriorat un indicator 

Polițiștii locali din Târgu Jiu au identificat, în noaptea de 12.08.2023, în jurul orei 01:30, o persoană care a deteriorat un indicator rutier amplasat pe Bd. Republicii din municipiu.

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost surprins de polițiști în timp ce deteriora indicatorul rutier de ocolire și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei.

Potrivit legii, acțiunile care implică deteriorarea, ridicarea sau mutarea fără drept a semnelor sau indicatoarelor de orientare turistică și rutieră, sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor, sunt considerate contravenții și sunt sancționate cu amenzi cuprinse între 200 și 1000 de lei.

În contextul acestui incident, polițiștii locali anunță că au declanșat o investigație pentru a verifica starea și integritatea tuturor mijloacelor de semnalizare rutieră din zonă și pentru a sesiza eventuale nereguli serviciilor responsabile din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

Menținerea semnelor și indicatoarelor în stare bună este crucială pentru siguranța circulației și pentru prevenirea situațiilor de risc pe drumurile publice.

Vizualizări: 1,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: