antiVirale

Trei artiști plastici expun joi la Târgu Jiu

Muzeul Național „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu găzduiește  joi, 5 octombrie, ora 18.00, vernisajul expoziției „Imperceptibil” ce cuprinde lucrări semnate de valoroșii artiști Mirela Anura, Ioan Burlacu și Ion Isăilă.

Cei trei artişti plastici formaţi şi afirmaţi încă din perioada anilor '80, cunoscuţi printr-o prodigioasă activitate artistică în ţară, dar şi în străinătate, expun in premieră la Târgu Jiu câteva opere reprezentative din creaţia lor.

Mirela Anura, născută în1957, la Blaj, a studiat la UNArte din București unde absolvă, în 1982, la secția de artă monumentală și restaurare, după care continuă la Academia din Düsseldorf.

Ioan Burlacu, născut în 1954, la Botoșani, a studiat la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași. Desfășoară o amplă și largă activitate ce cuprinde: asamblaj/colaj, ceramică, desen, pictură, obiect și poezie.

Ion Isăilă, născut în 1953, la Sibiu, a studiat la UNArte București - arta monumentală și la Academia de Arte din Dusseldorf.

Expoziția este curatoriată de conf. univ. dr. Vasile Fuiorea, artist plastic, președintele filialei Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Vizualizări: 520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: