Eveniment

Tratament sau tortură? Cum a murit un gorjean după săptămâni de spitalizare!

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Târgu Jiu a murit într-o clinică privată, unde a ajuns plin de răni și infecții căpătate în cele câteva săptămâni în care a fost internat la spitalul din Târgu Jiu. 

Adrian Colegea avea 65 de ani și a suferit un atac cerebral. A fost internat la Neurologie la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu. Pentru că starea s-a agravat a fost mutat pe secţia de Terapie Intensivă. Rudele au încercat să îl viziteze, dar nu au fost lăsate să intre în spital, acestea fiind protocoalele în pandemie.

Și-au dat seama că omul nu se simte bine și au rezolvat un transfer la o clinică privată din București, unde au aflat în ce hal fusese adus pacientul.

Tot corpul bărbatului era plin de răni, unele dintre ele deja infectate. Medicii au realizat mai multe fotografii şi le-au trimis rudelor. Din cauza rănilor netratate la timp, cu toate eforturile depuse de medicii clinicii, bărbatul a murit.

Familia cere autorităților să ancheteze personalul de la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu.
Oamenii au făcut o plângere penală în care acuză medicii de neglijență în serviciu. “Explicaţiile medicilor a fost: multiple infecţii datorate atacului cerebral, deşi lucrurile au stat foarte bine în prima perioada internată la ATI. Ni s-a comunicat că neurologic este mai bine. În ziua a şaptea la ATI stătea pe marginea patului, chiar am comunicat cu el. După cele 11 zile petrecute la ATI a fost la secţia de neurologie. Am fost îndrumați să-l luăm acasă să avem grijă de el. Cauza morţii este septicemie multiple infecţii, stop cardio repirator din această cauză”, a spus la Antena 3 Alin Lădaru, ginerele bărbatului mort.

Vizualizări: 2,922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: