Actualitate

Transformare digitală la CE Oltenia. Cât plătește compania pentru consultanță!

Aproape 5.8 milioane lei a alocat CE Oltenia pentru servicii de consultanță și proiectare în vederea implementării Programului de Transformare Digitală. În acest sens, a inițiat o procedură de achiziție publică. Este vorba de un contract care se va întinde pe o perioadă de patru ani.

Consultantul care va câștiga acest contract va trebui să realizeze, printre altele, strategia de transformare digitală. Aceasta trebuie realizată în termen de 60 de zile de la înregistrarea contractului. ”Transformarea digitală presupune integrarea tehnologiei în toate domeniile de activitate ale companiei, reprezentând o schimbare fundamentală a modului în care compania operează, determinând în primul rând reorganizarea modelelor și proceselor de afaceri. La fel ca orice alt proces de planificare și schimbare, transformarea digitală începe cu identificarea strategiei”, se arată în caietul de sarcini. 

De asemenea, va realiza o analiză a proceselor existente și a modului de desfășurare în prezent a activităților companiei. ”Prestatorul va proiecta și dezvolta infrastructura IT a companiei, va stabili politicile și standardele de securitate IT”, se mai arată în caietul de sarcini. 

Firmele interesate pot depune oferte sau cereri de participare până în data de 24 august. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi. 

Vizualizări: 1,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: