Eveniment

Tragedie la Baia de Fier, a decedat înainte de competiție 

Șeful unei delegații prezente la întrecerea Cupa Satelor organizată de FRF în acest week-end la Baia de Fier a decedat la tragerea la sorți a meciurilor. 

Cupa Satelor reunește în localitatea gorjeană Baia de Fier cele mai bune echipe din țară. În timpul tragerii la sorți care a fost programată joi seară a avut loc o tragedie. Conducătorul echipei din Dumbrăvița, din județul Timiș, Sandu Dumitrașcu, cunoscut ca Piticu, s-a prăbușit pe podea, fără suflare. În ciuda intervenției medicilor șeful delegației din Timiș nu a mai putut fi salvat. 

În vârstă de 76 de ani, Sandu Dumitrașcu însoțea echipa de fotbal din Dumbrăvița calificată la Cupa Satelor, întrecere organizată de Federația Română de Fotbal. Vestea decesului a fost dată de șeful AJF Gorj, Mihai Prunariu.  „Rămas bun prieten drag! Unul din marii conducători din fotbalul timișorean ne-a părăsit! Sandu Dumitrașcu (Piticu) rămâne în amintirea noastră așa cum a fost el, un om de mare caracter și de o aleasă ținută, un mare conducător și un prieten bun! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, Piticule!”, a transmis președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj.

La Baia de Fier, începe vineri turneul final al Cupei Satelor, ediția 2023. Echipele care s-au calificat la turneul final sunt: Băneasa (Giurgiu), Bucșani (Dâmbovița), Cumpăna (Constanța), Ruginoasa (Iași), Dumbrăvița (Timiș), Livezile (Alba), Mârșani (Dolj) și Maieru (Bistrtița-Năsăud).

Vizualizări: 1,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: